Keith Fulshers original

Publicerat Tuesday, April 16, 2013

Jag måste bara få slå ett slag för legenden Keith Fulshers kommande artikel om Thunder Creek i nästa Fly&Tie. Jag hade en sådan makalös tur i samband med att jag letade efter material till en artikel om en av Catskill-flugbindarna. Men inte ens Jim Krul på Catskill Fly Fishing center kunde hjälpa mig. Han har kontakt med de flest och för att hjälpa mig satte han mig i kontakt med Keith Fulsher. Ett par dagar senare låg Keith´s färdiga artikel i burken. Därtill kom 6 originalflugor på posten ytterligare en vecka senare, gissa om jag var glad.

Jag måste erkänna att jag blev något förvånad över hur pass lättdressade hans Thunder Creek är. Men håll med om att den är fantastiskt snygg.

130415

Keith Fulshers originalfluga är bunden med bucktail.