Spön till salu!!

Publicerat Saturday, December 25, 2010

Jag gick just igenom min utrustning som förnu ligger för vinterdvala i källaren.

Kom då fram till att jag hade ett par spön som jag kan tänka mig att sälja, om någon är intresserad förstås.

Det första är ett Scott S4. klass 5 och 9 fot långt. I mitt tycke ett kanonspö med mycket kraft som passar lika bra för strömmande vatten som för sjöfiske. Jag har endast använt spöet vid praktiskt fiske 5-8 gånger så det är nästan helt nytt.

Priset är 3000:-

 

Det andra spöet är riktigt trevligt, Sage Z-Axis. Klass 4 och 9,6 fot. Ett verkligt allroundspö för lite bredare älv och för sjöfiske. Jag skaffade själv spöet med tanke på flytlina och sjöfiske, men har nu andra spön som uppfyller det behovet lika väl. Har använt det en säsong ca 20-30 gånger främst på Hökensås och i Baltak.

Priset är 3500:-

 

Om någon har fått över en slant och tänkt skaffa ett nytt spö, hör gärna av er.