Filmning hela vecka 23

Publicerat Tuesday, June 09, 2009

 

Resumé av danicaveckan V.23

 

Tillsammans med Mountain Media har jag och Ulf arbetat med ett filmprojekt som heter "May Fly Madnes". Under tre år har vi följt och filmat fisket under den magiska "danicaveckan". För oss är den här tiden helig, allt kretsar då kring kläckande danica, hemliga vatten och stor öring.

 

Under projektstiden har vi lyckats filma flera verkligt spektakulära scener, bland annat ett par krokade storöringar. Vid en scen får man på nära håll följa en öring äta dagsländor på vattenytan. Några sländor senare kommer Ulfs imitation inflytade i bild framför fisken som går upp och tar. Därefter följer en spännande fight där fisken bjuder på en rejäl rusning....... Mer kan jag inte berätta ännu!

 

Under sommaren skall manus skrivas, filmen klippas och göras färdig. Förhoppningsvis kommer filmen att kunna säljas vid slutet av november.