Lyckad flugbindarträff i Göteborg!

Publicerat Saturday, November 07, 2009

Lyckad flugbindarträff i Göteborg!

I torsdags var det så dags för flugbindarträffen på "Lennart Bergqvist flugfiske" i Göteborg. Temat för kvällen var cdcflugor, som verkar intressera allt fler. Helt ärligt så var jag nog lite nervös före vi väl kom i gång. Med bland deltagarna fanns nämligen flera, MYCKET dugliga flugbindare.
Men samtliga var redan från början riktigt "taggade" vilket snabbt smittade av sig även till mig. Vi hade en supertrevlig kväll tillsammans och band cdcflugor så att det dammade inne i butiken. Tack snälla, alla ni som deltog för att ni lät mig försöka inspirera och engagera er.

 

091105-2

F- fly, världens bästa torrfluga enligt många.

 

Nästa flugbindarkväll på "Lennart Bergqvist flugfiske" kommer att gå av stapeln den 10/12. Temat för den kvällen är "Tjecknymf". Om någon som läser bloggen är intresserade så är Ni naturligtvis välkomna att anmäla intresse till Bergqvist flugfiske i Göteborg.

 

091105-1 

Vi band imitationer av både dag- och nattsländor med cdc.

 

Precis nu är jag hemkommen från två intensiva dagar i Baltak, om detta går det att läsa om på bloggen i morgon.