Månadens fluga är klar...

Publicerat Wednesday, October 28, 2009

Så där ja, då är månadens fluga färdig för oktober. Visst borde den varit klar redan för ett par veckor sedan, men tiden har varit knapp. Fisket i Lövsjön var lysande och om detta går det att läsa om på bloggen i morgon.

I dag gick dessutom Sawyerfilmen till Setterns bokförlag i från tryckeriet. Själv tycker jag att filmen blev riktigt trevlig, särskilt den del som är filmad vid den engelska kalkströmmen Test. Filmen finns att beställa direkt i från Setterns bokförlag. Det är för närvarande mycket arbete kring olika filmer. Just nu skriver Ulf och jag på kommande "May-fly madness" som beräknas vara färdig till jul. Men redan före, närmre bestämt till den tredje december måste vi ha klart filmen inför förhandsvisningen i Göteborg. Om Du är intresserad av att komma dit och ta del av fler spännande filmer så är Du varmt välkommen att boka biljett av Lennart Bergqvist flugfiske i Göteborg.